Zar prosto ne volite kada se neko pojavi 1. u mesecu i pokvari sav vaš trud koji ste uložili kako bi vam životni prosotor bio čist, uređen i organizovan? Ne! Pokušajte da budete strpljivi dok ispočetka sastavljate deliće. 10. i 11. maja ćete imati potrebu da ste u toku sa svim dešavanjima, tračevima i događajima, ali ukoliko niste spremni da ste na društvenim mrežama 24 časa dnevno 7 dana u nedelji, ništa vam ne vredi. 15. Ili 16. maja sve što vam treba je šansa da se dokažete, ali moguće da će vas strah od neuspeha kočiti.

devica-horoskop
Pixabay.com

Neće sve biti u pobedi, već želja da se pred što širim auditorijumom pokažete u što boljem svetlu. 22. 23. i 24. ćete raditi u suprotnosti sa svojom prirodom, udovoljavaćete sebi i svojim hirovima maksimalno. Prijaće vam da se opustite i ne razmišljate o posledicama. Bićete raspoloženi za druženje se prijateljima, izlete pa čak će vam i odlazak na pijacu biti zabavan.

Ljubav

Zahvaljujući povoljnom položaju planeta, u početkom maja meseca će doći do pomaka na ljubavnom planu. Sa partnerom ćete veoma uživati u zajedničkim trenucima. Device koje su slobodne će osetiti pozitivnu energiju oko 9. maja. 10. maja i slobodne Device i one koje su u vezi će uživati u romantici, što će doprineti zbližavanju.

horoskop-devica-mesec
Pixabay.com

Oko 12. maja može doći do problema u komunikaciji i nekih prepreka na putu, ali dokle god možete da se smejete zajedno, sve je u redu. 22. i 23. maja će stvari krenuti na bolje, ali to znači da će jedno od vas dvoje da malo stavi po strani svoje želje. Na duge staze je to dobro.

Posao

Na poslovnom planu će vam vreme leteti i stvari će se odvijati mnogo brže. Iz sata u sat ćete dobijati nove informacije koje traže prilagođavanje. To znači da ćete u rezervi morati da imate uvek više rešenja. Nemojte čekati na dugoročna rešenja uvek, nekad je i ono na kratke staze sasvim ok. Stvari će se odvijati kako ste planirali. Od 7. do 9. morate biti i snažni i prilagodljivi.

devica-horoskop-mesecni
pixabay.com ©

Fleksibilniji su u prednosti. 14. i 15. maj su vam srećni dani. Slobodno zahtevajte ono što želite i što smatrate da vam pripada, a ako tražite posao, šaljite rezime. 23. maja pokušajte da se setite planova i stvari koje su vam se vrzmale u glavi u aprilu. I ovog puta nemojte da svoje mišljenje zadržite za sebe, ne dozvolite da vam ideje propadnu. Sledećeg meseca vas čekaju određene prepreke koje ćete zahvaljujući svojoj brzini i prilagođavanju premostiti.

Zdravlje

Krajnje je vreme da se pozabavite svojim zdravljem i ishranom i postanete snažniji i u formi. Prijaće vam plivanje i odbojka.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here