Vaga bez mnogo izbora, Vodolija sa dovoljno iskušenja i izazova, Strelac rezervisan, a Jarac bez vremena za emocije. Prvo dan Nove godine, uz to i dan šarmantne Venere, pa ljubavi neće manjkati. Ovo horoskop za 1. januar 2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao: Odmor još uvek traje ali vi se nećete posustajatii sa svojim idejama za eventualno novi početak. Možda ćete imati malo više napora da započnete nešto sami ali nećete imati zbora pa ovaj put sami nešto više preduzmite. Imate dobre aspekte ali ćete ovaj put malo da sačekate za eventualno jače poduhvate.

Ljubav:  Jedan Rak je možda više u priči sa vama nego što vam se čini. Otvorite svoje srce kako bi se proveli sa ovom osobom. Oni koji su zauzeti neće imati velike promene.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: Male poslovne tajne su na pijedestalu i nećete ostaviti sve nedorečeno. Možda budete išli mnogo duboko u samu problematiku stvari kako bi mnogo više saznali o eventualno boljim performansama za koje ćete tvrditi da su odličan izbor. Svakako se nećete pokajati u vezi te vaše odluke jer imate izuzetno benefične aspekte na segmentu finansija.

Ljubav: Nećete imati veće probleme kao ni poteškoće da dovedte u red vaše emocije ovaj put tako da se možete slobodno upustiti u jednu izuzetno kvalitetnu priču vezano za osobu rođenu u znaku Device naravno ako ste slobodni.

Zdravlje: Nemate većih problema na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Mnogi predstavnici vašeg znaka umeju jako dobro da iskalkulišu situaciju na polju finansija  pa samim tim vas saradnici vide kao odgovornu i komprromisnu osobu sa pretenzijom da bude izuzetno uspešna. Nećete naravno odustati od svojih ciljeva pa se sugeriše da uvedete u priču dodatne poslove kako bi upotpunili svoj program zarade.

Ljubav: Jedan Lav iz vaše poslovne sredine ima nameru da vam priđe pa se osmehnite novom početku na ovom polju. Jedan izlazak sa ovom osobom otvara mnoga vrata u novo društvo.

Zdravlje: Malo više se odmarajte.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

RAK

Posao: Neko iz vašeg okruženja ima dovoljno strpljenja sa vama i rokova koje ste propustili. Nemojte se iznenaditi ako vam se obrate poslednji put kroz jednu opomenu. Imate jasne ciljeve pa nemojte dozvoliti da vas ovakve situacije izbace iz koloseka. Porazgovarajte jer ćete moći da nađete jedan kompromis. Dogovor koji ćete sporazumno i potpisati može da vam donese bolji uvid u celu situaciju naravno ova put bez većeg grča.

Ljubav: Jedan Ovan je na vašoj strani i velika podrška a to se naravno dobro odražava na vaš emotivni život pa se dobro zabavite sa predstavnikom ovog znaka.

Zdravlje: Možda niste odavno bili u prilici za jedan sistematski pregled pa bi bilo dobro da ga isplanirate i obavite.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar