Jarac zaljubljen do ušiju, Bik srećan u ljubavi, Ovan suveren u finansijama, a Vaga nezainteresovana za partnera. Nedelja je dan Sunca, pravo vreme za odmor i opuštanje. Ovo je horoskop za danas, 10.01.2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao: Bićete dovoljno uspešni da se nećete dvoumiti oko finansijske situacije koju trenutno imate. Možda ovaj višak negde investirate i da se ne pokajete. Niste neko ko sedi skrštenih ruku definitivno. Neko od kolega vas smatra svojim uzorom i može biti vaš sledbenik u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Možda je vreme da se otvorite dovoljno na ovom segmentu jer imate izuzetno dobre aspekte gde možete pokazati entuzijazam osobi na koju mislite.

Zdravlje: Kratke migrene zbog velikog angažovanja na poslovnom segmentu.

BIK

Posao: Niste u prilici da birate i morate više da se uključite u celu raspravu. Nemate puno ni izbora osim da spustite ego i da dovoljno saslušate šta vam se upućuje od strane vaših pretpostavljenih. Nije vreme za veliki entuzijazam ovaj put. Bar se potrudite da završite ono što vam se plasira kao zadatak ili obaveza.

Ljubav: Imate više sreće na ovom polju. Jedna Škorpija vas obožava pa možete očekivati poziv za izlazak ako ste slobodni. Oni zauzeti su u status kvo već duže vreme.

Zdravlje: Imaćete možda problem sa pritiskom pa se savetuje više fizičke aktivnosti bez većeg izgovora.

BLIZANCI

Posao: Više ste opušteni u celoj situaciji nego što se možete pohvaliti većim uspehom. Neko može da vam dostavi više obaveza nego što možete da ih završite na vreme. Nemojte očajavati već pokažite malo veći entuzijazam kako bi se dobro uklopili u novu situaciju koju očekujete.

Ljubav: Pored vas je osoba koja zavređuje vašu pažnju pa se slobodno opustite u zagrljaju koji ste priželjkivali.

Zdravlje: Nemate ozbiljnih problema na ovom polju.

danasnji-horoskop-monah
Pixabay.com

RAK

Posao:  Mnogi predstavnici vašeg znaka nemaju veći problem sa sticanjem novca koliko sa ljudima u okruženju. Možda ste više džangljivi nego inače, jer ste u nekim situacijama loše procenili svoje poslovne mogućnosti. Nemojte se ustručavati da kažete šta mislite jer ćete svojom energijom doprineti uspešnoj saradnji ovaj put.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Jarca vas već duže vreme posmatra. Nije na odmet da popričate da znate na čemu ste. Još uvek imate samo iluziju kao i nadu u vezi ove osobe.

Zdravlje: Osetljiv su vam stomak i grudi.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar