Devica ne pravi kompromise, Blizanci zapuštaju partnera, Vaga u mirnoj fazi, Vodolija bez opuštanja. Generalno, većina znakova je u padu motivacije. Subota je dan Saturna, a ovo je dnevni horoskop za 2. januar 2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao:  Saradnja sa strancima je možda najpovoljnija u ovom periodu pred vama. Nećete odbijati nijednu poslovnu priliku a naročito nešto što je usko vezano za oblast kojom se bavite. Nije na odmet da ponekad napravite bar prioritete. Osoba rođena u znaku Strelca vam na nekom nivou može biti podrška pa se posavetujte slobodno uz jednu popodnevnu kafu.

Ljubav: Možda niste obratili pažnju na osobu u vašem okruženju pa i ne slutite da neko gaji emocije prema vama. Nemojte prebrebrzo donositi odluke.

Zdravlje: Obratite pažnju na imunitet.

BIK

Posao: Bavićete se najviše poslovima koje ste do sada izvršavali. Neke veće promene neće biti pa samim tim nema veće mogućnosto za konkretno poveću sumu novca. Još uvek ste u statusu  kvo po nekim pitanjima pa i ne želite ponekad da saslušate osobe iz okruženja iz čiste tvrdoglavosti.

Ljubav: Mnogi predstavnici vašeg znaka ne žele da przinaju jednu simpatiju iz svog okruženja. Mada je sve očigledno vama treba još vremena na putu ka donošenju odluka na ovom segmentu.

Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

BLIZANCI

Posao: Imaćete malo naporniji dan. To neće biti razlog da odustajete od zadataka koje budete rešavali. Samouvereni ste i to vam je ovaj put jako dobro i izuzetno povoljno jer nemate nameru da se drugačije postavite pa i u samom poslu. Vaše finansije su zagarantovane pa nemate  veće brige.

Ljubav: Parner može biti više zapušten u ovoj priči. Posvetite im malo više pažnje ovaj put kako se ne biste iznenadili njihovim iznenadnim odlaskom.

Zdravlje: Manja glavobolja je ovaj put prisutna.

blizanci-horoskopski-znak

RAK

Posao: Bez većih briga ovaj put. Poslovna saradnja vam može doneti poveću sumu novca jer ćete imati pretenzije prema partnerima iz inostranstva koji će vam doprineti finansijskom bilansu. Suficit novca će biti neminovno brzo na vašem računu.

Ljubav: Nećete manjkati u emocijama. Biće ovde malo više izazova na polju emocija kao i prlika da upznate zanmljivu osobu koja može biti rođena u znaku Vodolije.

Zdravlje: Imaćete probleme sa stomakom.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar