Devica u emotivnoj krizi, Vaga se ogreće drugoj Vagi, a Bik dobija žuti karton. S druge strane, Strelac u kratkoj romansi, a Ovan u pasivnoj fazi. Nedelja je dan Sunca, a ovo je dnevni horoskop za 3. januar 2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao: Ono što ćete imati da urdite kroz radne zadatke plasirane od strane vaših šefova će vas malo iznenaditi jer ćete kroz tu vrstu interakcije uspeti da saznate koliko ste cenjeni. Od ovoga zapravo može da zavisi visina vaše plate koju možda niste očekivali u tom obimu koji se nazire.

Ljubav: Neko misli na vas. Toga ste i vi svesni. Nećete otvoreno nešto  da priznate pa se nazire pasivniji stav.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Malo ste  usporili sa aktivnostima. Tempo možda bude neprihvatljiv drugim članovima tima pa samim tim možete dobiti jednu opomenu ili popularno žuti karton. Razmislite o svojim postupcima na vreme kako ne biste imali kasnije problematičnu situaciju.

Ljubav: Osoba u znaku Raka je možda u senci cele priče ali sigurno nije neko ko ne zavrđuje vašu pažnju.

Zdravlje: Imaćete nesanicu.

dnevni-horoskop-za-danas
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Izuzetna situcija na polju posla pa se svakako možete nadati jednom pozitivnom finansijskom prilivu. Nemate motiv da odustajete od svojih ciljeva pa makar se oni ovaj put ne budu svideli ni vašim pretpostavljenima. Možete se nadati izuzetno benefičnim aspektima svakako.

Ljubav: Imate vremena za jedan flert sa osobom iz vašeg okruženja koji će možda da pređe u nešto ozbiljnije ako to samo vi budete hteli.

Zdravlje: Problematičan vam je ovaj put predeo abdomena.

RAK

Posao: Saradnja sa osobom iz konkurentske firme će biti na zavidnom nivou tako da se savetuje što više interakcija sa ljudima iz isog ili sličnog poslovnog miljea. Ne morate dovoljo da se uplićete u nešto što nikome ne donosi veću zaradu pa se stoga dobro bar pokažite kod onoga ko vam ponudi više novca.

Ljubav: Imate šta da kažete osobi koja vas simpatiše na jedan otvoren način. Morate se naravno i vi u istom stilu ponašati kako bi upotpunili čaroliju koja se očekuje na polju emocija kod vas.

Zdravlje: Nemate većih tegoba.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

1 komentar

  1. Nikad gluplji horoskop! Ja sam Lav, da se razumemo, prijalo bi mi da je istina to sto pise. Ali tako je glupo napisano. Pa ko moze da poveruje u to? A gramaticke i logicke greske u pisanju? Zurilo se da se napise?

Ostavite komentar