Lažna poslovna sreća za Vodoliju, dok je Bik na životnoj prekretnici. Na polju ljubavi, kod Riba se pojavljuje neko od radnije, a Strelca obuzima melanholija. Četvrtak je dan Jupitera, a ovo je horoskop za danas, 07.01. 2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao: Imate utisak da je vreme za velike promene. Nemate velike prohteve i više ste neko ko je skroman bez velikih pretenzija za nešto veliko. Malo ste nestrpljivi pa se očekuje da i brže delujete u samoj aktivnosti bez obzira što vas upozoravaju da to i nije baš u redu sa vaše strane. Možete biti izuzetno nagli u promenama. Neko će se protiviti svemu što radite.

Ljubav: Jedna Vodolija je bolji izbor u odnosu na jednog pretstavnika Strelca. Ovo naravno važi za one koji su slobodni. Zauzeti neće imati nešto naročito ovacije ali će moći da se svakako oslone na partnera.

Zdravlje: Pripazite se dodatnog stresa jer preko polja posla može neko da vas dodatno iznervira.

BIK

Posao: Gorite da donesete pravu odluku. Po današnjem danu se poznaje cela godina pa bi bilo dobro da se rasteretite nepotrebnog razmišljanja na poslovnom segmentu kako bi na pozitivniji način privukli novac. Neko je potencirao da se desi nešto što vam svakako ne prija pa ne prizivajte slične energije.

Ljubav: Jarac je pravi izbor ali se radi o osobi koja može da vam napravi dovoljno problema i da imate nesuglasice. Ponekad je dovoljno da budete i sami bez većih tenzija.

Zdravlje: Moguće da ćete imati problem sa krvnim pritiskom jer ste neko ko je u stanju dovoljno da trpi.

blizanci-horoskopski-znak

BLIZANCI

Posao: Možda baš vi budete srećne ruke i dobijete poverenje u poslu koji ćete obavljati. Možete očekivati i povišicu pa se nadajte nečemu što vas vodi u svet izobilja. Neko je možda sve ovo video i poželeo isto što i vi imate pa može da vam napravi malo lošiji aspekat po tom pitanju. Imate zažtitu od takvih ljudi pa možete biti bezbrižni.

Ljubav: Možda uvidite lošu stranu partnera koji je malo prećutkivao neke situacije koje su mu se desile. Neko je imao nameru da progovori po tom pitanju. Nemate razlog da se nervirate jer vi znate veći deo priče pa ne može da vas iznenadi nešto specijalno na ovom segmentu.

Zdravlje: Vaša pasivnost dovodi do lošije krvne slike. Ako imate tegobe sa srcem obavezno se javite lekaru.

RAK

Posao: Imaćete dovoljno razloga da ljude oko sebe malo drugačije gledate nego obično. Ne smete da se otvarate jednoj osobi koju osećate kao teret jer cela priča može da se okrene protiv vas. Nije momenat za veće diskusije pa se naravno zabavite drugim temama.

Ljubav: Neko je ljubomoran na vašu sreću pa je držite dalje od javnosti kako ne biste loše ljude privukli u svoj život. Ono koji su slobodni imaju šansu da se upoznaju sa jednom Škorpijom preko polja komunikacija.

Zdravlje: Problematični su  vam bubrezi pa na njih posebno obratite pažnju ovaj put.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar