Rak okrenut porodici, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga nema vremena za ljubav, dok Škorpija gubi kontrolu nad svim segmentima. Petak je dan Venere i zgodan je za građenje novih veza. Ovo je horoskop za danas , 08. 01. 2016. godine.

OVAN

Advertisement

Posao: Ovaj put ste malo više izbirljivi po pitanju ponuda koje ćete imat. Niste sigurni baš šta inače želite ali nije na odmet i da se dobro informišete u vezi cele postavke po vama možda nekog problema ali zasigurno nije toliko loše kao što ste vi zamislili.

Ljubav: Nemate veliki problem što se emocija tiče jer ste neko ko ume izuzetno dobro da proceni celu situaciju u vezi sa osobom koja vam se dopada. Oni zauzeti su u prilici da zadrže partnera i učvrste vezu.

Zdravlje: Moguće da ćete imati povremeno lupanje srca.

BIK

Posao: Polje inostranstva izuzetno povoljno otvoreno na nivou koji niste očekivali. Možda ćete imati povećane finasijske prilike jer nema razlog da ovako dobre aspekte izbegavate na nivou koji nije baš prihvatljiv. Očekuju se velike ovacije na ovom polju pa ih iskoristite.

Ljubav: Lav ili jedan Strelac su izuzetna prilika ako ste slobodni a oni koji su u braku mogu da imaju male trzavice u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje: Proverite rad štitne žlezde.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

BLIZANCI

Posao: Nije na odmet da o jednoj ponudi preko prijatelja ipak razmislite u vezi sa poslom koji ste spremni oberučke da prihvatite. Imaćete i dovoljno vremena da sve dovedte u red kako bi na miru dočekali isplatu koja je neminovna.

Ljubav: U vašim očima se vidi žar za jednom osobom preko posla već neko vreme ali su aspekti izuzetno povoljni u narednom periodu na polju emocija.

Zdravlje: Dovoljno ste upućeni u celu situaciju pa terapija koju imate će biti dobro sprovedena.

RAK

Posao: Nemate velike oscilacije na finansijama ako pravilno odigrate jedan potez koji zasigurno  nećete prepustiti slučaju. Nešto novo birate ovaj put u sasvim drugoj priči koju ste dovoljno dugo čekali. Prilika se ne propušta i vi to znate savršeno kroz do sadašnji rad.

Ljubav: Vaša senzitivna priroda može da se učini drugim ljudima kao loša strana samoće. Možete preko kontakata doći do osobe o kojoj ste sanjali a to će ovaj put vaša porodica biti.

Zdravlje: Imaćete priliku da se odmorite što vam se i savetuje.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar