Vaš ego će vas dovesti u neprilike početkom maja, ali ne vredi se nervirati, protiv sebe ne možete. Prijatelji će vam predlagati da smanjite doživljaj, ali vama ne predstavlja problem da napravite scenu. 12. 13. i 14. ćete se pokazati kao pravi prijatelj, bićete puni nežnosti i razumevanja, i iako možda nećete dobiti zvaničnu zahvalnost, uzvratiće vam istom merom kada vam bude trebalo. 22. 23. i 24. će biti vrelo na ljubavnom planu, a ako naiđete na prepreku, tačno znate šta treba da kažete kako bi otopili i najhladnija srca.

horoskop-lav-2016
Pixabay.com

Ovog meseca će i vaše istraživačke sklonosti doći do izražaja. 27. i 28. maja vaša arogancija bi mogla da prouzrokuje probleme, stoga, ukoliko je moguće suzdržite se od takvih komentara. Dozvolite ponekad i drugima da prvi kažu nešto. Možda vam udele kompliment.

Ljubav

Niko ne zna da bude tako ponosan kao osoba rođena u znaku Lava. Ovog meseca ćete imati oko mnogo stvari da se hvalite, posebno kada je ljubav u pitanju. 3. i 4. maja ćete imati pomoć planeta kako bi vaš ljubavni odnos prerastao u nešto više. Nemojte se iznenaditi kada pogledate u oči partnera i vidite samo pozitivne stvari, ovog meseca nećete imati šta da mu zamerite.

horoskop-lav

Slobodni Lavovi posebno treba da se raduju 9. i 10. maja kada ćete pronaći partnera preko zajedničkih interesovanja. Potrudite se da vam se veza ne zasniva samo na simpatijama, kako bi preraslo u nešto više potrebno je mnogo truda i rada. 13. maj je veoma seksualan dan za Lavove koji su u vezi ili u braku. 22. i 23. maj su datumi kada je komunikacija u prvom planu i morate biti iskreni. 22. će vam planete doneti nesuglasice koje ćete lako prebroditi ukoliko ne shvatate sve previše ozbiljno.

Posao

U maju kratko rečeno iskulirajte, nemojte forsirati ništa. Između 3. i 5. maja će zakulisne radnje pojačati intrigantnost. Događaji vas vraćaju u prošlost do aprila ili čak do marta, stoga napravite nove planove ili stare prilagodite novim informacijama. 9. i 10. napravite kontakte sa važnim ljudima i razmenjujte informacija. Napravite i razvijajte mrežu i van kancelarije. 12. maj vam je srećan dan ukoliko tražite posao, a posebno će vam biti drago što ste 9. maja poslušali savet i napravili važne kontakte, jer obično bude angažovan onaj ko poznaje više ljudi.

horoskopski-znak-lav-strast
Pixabay.com

Oko 16. 17. maja će iskrsnuti problem na koji niste računali i niste predvideli. Nemojte se opterećivati time i shvatiti lično. Već 24. ili 25. će iskrsnuti nova prilika, i opet ćete privlačiti ljude kao magnet. Ljudi koje ste upoznali preko interneta će se isto pokazati kao značajna poznanstva. Do juna će doći do značajnih promena na poslovnom planu, koje niste planirali, ali ne možete protiv toga.

Zdravlje

Niste zadovoljni načinom života i režimom ishrane, potrebne su manje izmene i osećaćete se bolje. Imaćete više energije, svakako. Provodite više vremena na svežem vazduhu, prijaće vam, kao i sunčevi zraci.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here