Bliži se doček nove godine. Koji horoskopski znak će odabrati najlepšu haljinu, a koji će obući pidžamu? Šta vas čeka u najluđoj noći?

vatromet-nova-godina
© Pixabay.com

OVAN

Advertisement

Ovan će za najluđu noć biti u toplom domu, sa nekom čašom vina i dobrim društvom. Ovaj horoskopski znak nije više u fazonu ludih žurki i izlaženja tako da će mu najviše prijati da odbrojava sitno do nove godine u svom domu. Može očekivati da će se baš tamo naći i njegovi prijatelji, koji će želeti da ga iznenade, a možda i osoba s kojom deli posebne trenutke. Sledeća godina Ovnu donosi novu ljubav, čak je moguć i brak. Zaljubljenost i ljubav, kao i podrška će vam pomoći da prevaziđete finasijske probleme.

BIK

Bik će za doček biti na trgu sa prijateljima. Dobro piće i đuskanje će vam pomoći da se zagrejete za najluđu noć, s obzirom na to da ćete biti napolju. Vi ne očekujete puno od ove večeri, ali niste ni svesni kakav provod vas čeka. Za razliku od prethodnog dočeka koji je bio mnogo mirniji, ova proslava će biti prava ludnica. Nova 2016. godina vam donosi niz transformacija i na ličnom i na emotivnom planu.

ukrasi-nova-godina
© Pixabay.com

BLIZANCI

Vi volite zabave, ali najluđa noć za vas ne predstavlja nešto što se posebno razlikuje od drugih žurki i provoda. Zbog toga ukoliko vam se ukaže prilika da radite za doček vi ćete je prihvatiti, a ako budete kod kuće ni to vam neće biti teško, jer ste ove godine imali dosta dobrih žurki. U novoj 2016. godini imaćete dovoljno vremena da razmislite i povratite izbubljene strasti koje vam nedostaju.

RAK

Rak je spreman da novogodišnju noć provede uz novogodišnji program na TV-u. Možda i neće biti neki izbor, ali vi ćete uživati uz pesme koje se vrte na programima. Vi ćete odlučiti da se odmorite i pripremite za predstojeću godinu. Nova godina je puna novih mogućnosti za vas, pa i na ljubavnom planu.

LAV

Lavu se bliži godišnjica napornog rada. Prošli doček ste proveli radeći, a ovaj se neće mnogo razlikovati od prethodnog. Iskoristite ipak ovu večer i provedite sa onima koji vam znače. Mogu to biti prijatelji, ili osoba sa kojom ste u emotivnoj vezi. Početak 2016. je mnogo povoljniji za vas na polju karijere i  ljubavi.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

Ostavite komentar