Na izboru za miss Srbije koji je održan sinoć, titulu najlepše ponela je Katarina Šulkić, osamnaestogodišnja devojka sa Kosova i Metohije. Predstavnica Vojvodine, Bojana Bojanić, ušla je u top 5 finalistkinja, zatim i u top 3, i do samog kraja bilo je neizvesno. Ona je na kraju ponela titulu Prve pratilje.

Pročitajte Bojanina očekivanja pre takmičenja

Advertisement

Nakon izbora za Miss, prva pratilja podelila je svoje utiske sa nama.

– Osećam se izvanredno, prelepo, presrećna sam. Posvetiću se humanitarnom radu i tek spremam veliki spektakl što se toga tiče. Smatram da sam dala svoj maksmum i to su ljudi videli. Dobila sam ogromnu podršku svoje porodice i najbližih i to mi je dalo motivaciju – rekla je Bojana.

Izbor je održan na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Devojke su prvo prošetale u cvetnim kreacijama Bate Stojkovića, zatim u kupaćim kostimima, i na kraju u svečanim haljinama, kreatorke Marije Šabić. Publiku su na pauzama zabavljali Mirjana Mika Kostić, grupa “Ministarke”, Milena Ćeranić, Ćemo i El kubano orkestar.

Katarina Šulkić koja će nas sledeće godine predstavljati na izboru za miss sveta, ponela je i tituli najšarmantnije devojke. Ona je publiku oduševila svojim lepotom, ali i nastupom kada je otpevala duhovnu pesmu o Bogorodici.

mis-srbije1-katarina-sulkic
Foto: Miss YU

Na takmičenju je bilo 20 devojaka iz svih krajeva Srbije, a Bojana se nakon takmičenja oglasila na Facebook-u gde se zahvalila svima na podršci, a titulom Prve pratilje sigurno može biti i više nego zadovoljna. Na svom Twitter profilu, podelila je jednu fotografiju sa ostalim učesnicama.

 

Advertisement

Ostavite komentar