Novosadsko BIG dečije leto otvoreno je juče nastupom ambasadorke ove manifestacije glumice Mine Lazarević i hora Dečijeg kulturnog centra „Čarobne frulice“,  plesnog studija Proffesional i „Limanskih bećara” .

big-decije-leto

Prisutnima su se obratili član Gradskog veća zadužen za kulturu, Vanja Vučenović i koordinatorka Novosadskog BIG dečijeg leta 5, Severina Prostran Miletić.

Vučenović je istakao da je ovo jedna od najznačajnijih manifestacija za decu i da će Grad Novi Sad nastaviti da podržava Dečiji kulturni centar „Deci na dar” kako bi najmlađi Novosađani tokom letnjeg raspusta mogli da provedu kvalitetno vreme na različitim radionicama.

Severina Prostran Miletić se zahvalila svima koji su učestvovali u realizaciji ovog zanimljivog programa namenjenog najmlađima.

– Zahvaljujemo se na prvom mestu svim vrednim ljudima iz institucija i organizacija koji su pripremili ovogodišnji program, Gradskoj upravi za kulturu Grada Novog Sada i Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, kao i našem današnjem domaćinu, tržnom centru BIG koji su pomogli ovogodišnju manifestaciju – rekla je ona.

big-decije-leto-novi-sad

Glumica Mina Lazarević je istakla lepotu manifestacije zbog edukativno-zabavnih aktivnosti i da je posebno zanimljiva za one koji nigde ne putuju, jer će moći na specifičan i kvalitetan način da provedu letnje dane i pozvala mališane da se prijave na radionice koje traju celo leto.

Novosadsko BIG dečije leto održava se petu godinu za redom i trajaće do 28. avgusta. Mališani će u ovom periodu moći da uživaju u brojnim zanimljivim radionicama, igrama i predstavama.

Podeli
Dragana Vidić
Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here