Lifestyle Recepti Top 10

Poslastice koje se ne peku

ŠUMSKA ZAVODNICA

sumska_zavodnica_poslastica

Kao što i sam naziv kaže, ova torta će vas osvojiti i izgledom i ukusom. Sastojci su smrznuto šumsko voće, voćni jogurt od šumskog voća, slatka pavlaka, piškota, vanillin šećer, želatin, šećer u prahu, šlag i preliv za torte. Kalup za tortu se obloži folijom, pa se piškote poređaju po dnu i sa strane. U jednoj posudi se umuti slatka pavlaka, a u drugoj se pomešaju voćni jogurt, šećer u prahu i vanilin šećer, a na kraju se doda instant želatin i sve se sjedini. Polovinu krema staviti na piškotu, pa polovinu šumskog voća, opet krem i na kraju druga polovina voća. Sve se prelije prelivom za torte.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link