Potreban vam je nov auto, a sada niste u mogućnosti da ga kupite? Jedna od opcija je kupovina od hiljadu dinara ili više u BIG tržnom centru do 29. juna. Reč je BIG Up nagradnoj igri namenjenoj kupcima, u kojoj je glavna nagrada automobil Volkswagen UP.

Igra je počela 1. juna, ali ne brinite, niste zakasnili. Nagradna igra traje sve do 29. juna, a izvlačenje dobitnika je dan kasnije. Pored glavne nagrade – automobila koji je izložen u prizemlju BIG tržnog centra, postavljena je i kutija u koju svi učesnici mogu da ubace kupon.

Pored automobila VW UP, BIG centar je za učesnike u nagradnoj igri obezbedio dva letovanja za dvoje na Krfu, LCD televizor Sony, kao i tablet Samsung Galaxy.

Dakle, kupovinom u nekom od maloprodajnih objekata i ubacivanjem kupona u kutiju, vi postajete učesnik nagradne igre i potencijalni dobitnik.

Pravo na učešće imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji do 29. juna pazare u BIG tržnom centru. Neophodno je sačuvati fiskalni račun kao dokaz obavljene kupovine. Izvlačenje dobitnika biće održano u BIG centru 30. juna.

Sve detalje u vezi sa BIG UP nagradnoj igri kliknite na sliku ispod.

banner-BIG

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here