Ruže u kutiji su već duže vreme hit na Instagramu, a sada ih možete nabaviti u Novom Sadu. Novosađanke Marina Isakov i Mina Rajačić su se postarale da ovaj svetski trend bude dostupan i u našem gradu.

– Već dugi niz godina smo u svetu cvećarstva. Kako je ovo postao hit u svetu i na Internet mrežama tako smo i mi želele da ubacimo novitete u naš posao i podelimo ga sa ljudima sa našeg područja. Ruže uzimamo uvozne iz Holandije, a kutije kupujemo sa domaćeg tržišta – kažu one.

cvece-kutija-novi-sad
privatna arhiva

Na Instagramu možete videti kako devojke kao da se takmiče koja će imati veću kutiju sa više ruža i zanimljivijom porukom. Kako se bliži praznik 8. mart dobar predlog za poklon devojci ili ženi mogu biti baš ruže u kutiji, jer ih je svaka žena bar jednom poželela gledajući Instagram.

– Prvih dana Bog je stvorio ženu, a zbog njenog zadovoljstva ružu – Victor Hugo.

cvece-ruze
privatna arhiva

Marina i Mina su pre samo nekoliko dana napravile Fejsbuk stranicu, a već imaju dosta pozitivnih komentara.

– U poslu smo sesta i ja i nemamo posebne podele i zaduženja. Uglavnom sve radimo zajedno i uživamo u tome, kao i druženju dok pravimo i osmišljavamo nove ideje. Smatramo da je za uspeh pre svega potrebna ljubav prema tome što radit,e pa se time i mi vodimo – ističu ove Novosađanke.

Ima li šta romantičnije od kutije sa ružama uz neki zanimljiv citat.

– Mi svi sanjamo neke magične ružičnjake tamo negde iza horizonta umesto da uživamo u ružama koje cvetaju svakog dana pod našim prozorima – Dale Carnegie.

cvece-u-kutiji
privatna arhiva

Cene kutije ruža variraju od veličine kutije i broja ruža, tako da već od 900 dinara, pa do 14.000 za 101 ružu, možete obradovati vaše voljene osobe na originalan način. Iako ove Novosađanke nemaju još uvek svoje prodajno mesto, svi zainteresovani ih mogu kontaktirati preko njihove Facebook stranice ,,Flower Market Novi Sad” ili putem njihovih brojeva telefona.

Više o kutku u kojem možete pronaći poklon za lepšu polovinu

Advertisement

1 komentar

  1. Pre ovih devojaka su vec dve kompanije stvarno dovele u Novi Sad ove aramzmane i razradile posao, dok su one samo iskopirale i ukrale malo od jednih a malo od drugih…Tako da nemojte pisati da su one “dovele” ovo u Novi Sad!!!

Ostavite komentar