Ni vama nije jasno šta se dešava sa vašim okruženjem početkom maja. Nekako deluje da ništa nije na svom mestu i da je sve bez reda, a vi tako ne možete da živite. Krenite sa sređivanjem od svoje kuće, i sve će polako doći na svoje mesto. Lepo je što umete da budete sarkastični, ali oko 6. i 7. maja ćete morati da budete jasni u komunikaciji. I sami ćete biti iznenađeni načinom na koji ljudi reaguju na vas kada ne izvrgavate sve ruglu. Makar ovo prilagođavanje i bilo privremeno, za sada odgovara.

muskarac-muska-skorpija
pixabay.com

Imaćete prilično cool ideje 16. 17. i 18. ali će biti potrebno malo ulepšavanja pre nego što ih predstavite. Osobe rođene u znaku Škorpije vole luksuz, ali 25. i 26. maj nisu dani kadi treba da ugađate sebi u svakom smislu. Vaša intuicija radi prekovremeno 29. 30. i 31. maja, stoga iskoristite je da se snađete. Ovaj period kada ste izgubljeni neće dugo trajati.

Ljubav

Iako ste poznati kao misteriozan i mračan horoskopski znak, kada je u pitanju ljubav važna vam je pažnja i bliskost. Ovog meseca kako se zahuktava u drugim segmentima vašeg života, okrećete se sve više ka ljubavi. početkom maja ćete dobiti lepe reči koje će vam podići samopouzdanje.

skorpija-ljubavnik-ian-schneider-unsplash
Izvor: Ian Schneider / Unsplash

Zapamtite, kakvu poruku šaljete u svemir, tako će vam se vratiti. 9. će se Venera udružiti sa planetom zaduženom za ostvarivanje snova i upravo će se to i desiti. Ovaj period je posebno povoljan za slobodne Škorpije. 10 maja će se Venera udružiti sa planetom zaduženom za kreativnost i sreću. Tako da štagod ste zamislili, ostvarivo je. Iako će vam ovaj mesec uz pomoć retrogradnog Merkura doneti i par uspona i padova, sa voljenom osobom ćete sve prebroditi uz osmeh.

Posao

Stalne promene koje će se dešavati ovog  meseca će dati rezultate i postoji razlog zašto se dešavaju, svidele vam se one ili ne. Svaka zahteva određenu aktivnost sa vaše strane.

horoskop-skorpija-maska
Pixabay.com

Dosta toga vam neće biti jasno, ali ćete 3. i 4. sklopiti kockice i rešiti misteriju. Takođe, mali znaci će vam pomoći da odradite i neke precventivne mere. Između 9. i 11. će isplivati mogućnosti na površinu. Možete ih unovčiti ili se proslaviti. Moguće da će vam se opet ukazati druge šanse, iskoristite ih. Srećni dani ovog meseca su vam 19. i 20. posebno ako tražite posao. 26. i 27. maj su dani kada treba da zaokružite jednu priču za koju ste mislili da je već završena. Moraćete raskrstiti sa prošlosti kako bi „čisti“ zakoračili u budućnost. 30. Maja zapišite sve obaveze i obećanja kako bi ih mogli ispuniti. Održaćete odnose i zadržati poverenje osobe koja vam je važna.

Zdravlje

Budite fizički aktivni i hranite se zdravo i bićete iznenađeni kako se dobro osećate. Koristite lepo vreme kako bi se rekreirali u prirodi.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here