trudnice-novi-sad
pixabay.com

U Novom Sadu neko ipak misli na trudnice, hajde da proširimo ovaj spisak. Ukoliko znate za još neke besplatne stvari dodajte na ovu listu u komentaru. Možda baš na ovaj način podstaknemo i druge da se pridruže ovim akcijama.

[fliiby]https://flii.by/file/ngf1fcn5y11/[/fliiby]

Besplatna pica za trudnice

Sve trudnice koje nedeljom dođu u piceriju Libero koja se nalazi u novosadskoj četvrti  Detelinara mogu besplatno pojesti picu iz te picerije. Dva udruženja iz Novog Sada, Udruženje građana Novi Sad  i Udruženje Čepom do osmeha kao i pomenuta picerija su došli na ovu ideju da realizuju humanu akciju. Picerija Libero se nalazi na uglu ulica Cankareva i Janka Čmelika u Novom Sadu.

Besplatne palačinke za trudnice

[fliiby]https://flii.by/file/hbqkwfyg77j/[/fliiby]

Nakon ove informacije da trudnice u Novom Sadu nedeljom u priceriji Libero imaju besplatnu picu, Udruženju građana Novi Sad se javila i vlasnica palačinkarnice Sviti tviti sa željom da se pridruži ovoj akciji. Ona je došla na ideju da u toj palačinkarnici sve trudnice nedeljom dobiju  besplatne palačinke.
Ubuduće sve trudnice koje nedeljom od 16 do 23 sata dođu u palačinkarnicu Sviti tviti će dobiti besplatne palačinke. Ova palačinkarnica se takođe nalazi u novosadskoj četvrti Detelinara u Ulici Veselina Masleše.

Besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi za trudnice

Još jedna pogodnost za trudnice jesu besplatna bezalkoholna pića i ceđeni sokovi u cafe baru Džentlmen. Ova akcija veži bez obzira na to koji je dan u pitanju. Kafe bar Džentmen se nalazi na adresi Bulevar Cara Lazara broj 108.

[fliiby]https://flii.by/file/nphrbide15i/[/fliiby]

Besplatan ručak za trudnice

Novosadski Prvi radio i restoran Spaletov kućerak svakog dana tokom ove nedelje dele ručak za trudnice, za dve osobe u restoranu Spaletov kućerak na Bulevaru Evrope 3. Zato ih slušajte pažljivo.

U ovom gradu još uvek ima ljudi koji misle na trudnice. Od onih koji im pomažu, ustaju u autobusu, časte sokovima, ručkom ili kartom. Lepo bi bilo da je ovakvih akcija više, zato pomozite da proširimo ovaj spisak. Navedite u komentaru ako smo neku akciju propustili ili ako bi neko još hteo da se pridruži ovome.

Više o najlepšim fotografijama Novog Sada

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here