strelac-astro-simbol
Youtube printscreen

Da li je moguće da ste jedini ko može da razume i zapamti jednačine i teorije sa kojima ćete biti upoznati tokom maja? Iskoristite svoje veštine i logiku kako bi se izdigli iznad svojih kolega i dobili prednost. 6. i 7. će vas hrana jako privlačiti, vodite računa da se ne prejedate. Ukoliko ne možete da odolite hrani, upišite kurs kulinarstva ili priredite večeru prijateljima.

strelac-horoskop-ljubavni

Sigurno mislite da zaslužujete povišicu ili bonus, posebno oko 15. i 16. maja, ali nije pravo vreme da je tražite. Najbolje da sačekate da vaš šef primeti sav vaš trud i učinak, i sam odluči o tome. Bićemo vam veoma neprijatno kada neko od vaših prijatelja prepriča vaše blamove, ali koja je poenta praviti se da se nešto nije desilo, kad jeste?! Svi grešimo, stoga prihavtite svoje greške, prebolite ih i nastavite gde ste stali.

Ljubav

Osobe rođene u vašem znaku su uvek spremne za neku akciju, i uvek tražite društvo za zabavu. Uz pomoć zvezda u ljubavi ćete postići tačno ono što ste želeli. Ne dozvolite da vam se ego previše naduva usled komplimenata koje ćete primiti. 9. maj vam donosi povoljne prilike da se približite osobi koju već duže vreme posmatrate, a 10. ćete već moći da vidite pomak ka ostvarenju svojih snova.

par-ljubav-6
Izvor: Pixabay ©

Strelčevi koji su u vezi će oko 12. i 13. maja imati potrebu da malo izluftiraju glavu, nagomilane emocije i odećanja moraju izaći na videlo nekako, ne možete ih držati u sebi. S obzirom na to da je Merkur u retrogradi morate voditi računa šta pričate. Ima i dobra strana u svemu tome, jer posle prepirke ide seks pomirenja o kojem ste uvek maštali. Oko 22. i 23. maja će se stvari malo raščistiti. Ukoliko oboje uspete da malo tavite po strani svoj ego, sve će biti u redu.

Posao

Vreme leti, a onda stane. To je način na koji vas priroda priprema i omogućava vam da napunite baterije, a i sa vremenske distance vam se neke stvari iskristališu. Između 4. i 5. maja vođeni ste strašću, neće biti reči da radite ono što morate, već volite. Puni ste optimizma i želje da pomognete, a to samo pokazuje vašu snagu i mogućnosti. 10. i 11. maja će neko pokušati da izbegne da ispuni obećano, ali obećanje je obećanje.

strelac-horoskop-znak

Takođe ćete se prisetiti koja ste vi obećanja dali, a niste ispunili. Ovog meseca će se vaš trud isplatiti. Vaš srećan dan je 21. maj. Na ovaj dan ćete videti sve jasno, ako tražite posao šaljite CV. 26. i 27. maja završite projekat na kojem radite i udarite poslednji glanc, ali vodite računa da ispunite rokove. Ukoliko vas muči pitanje šta ste mogli još da uradite, sledećeg meseca se vratite i proučite korak po korak plan.

Zdravlje

Ovog meseca budite aktivni i pokretni, i to počnite od 1. maja. Takođe, promenite režim ishrane.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here