Recepti

Svinjska rebra ispod sača

Svinjska rebra ispod sača

u kućnim uslovima

Kako spremiti svinjska rebra ispod sača kod kuće? Jednostavan recept nam otkriva Milica Mihailović na svom blogu. Svinjska rebra ispod sača sa krompirom, celerom, šargarepom i začinima.

POTREBNI SASTOJCI

  • 2 kg svinjskih rebara
  • 7 glavica crnog luka
  • 2 šargarepe
  • pola celera
    3-4 kašike masti
  • ruzmarin
  • so
  • biber
  • aleva paprika
  • voda za nalivanje, oko 300-400 ml

U nastavku se nalazi video recept u kojem je objašnjen način pripreme!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Milica Mihailović

Rođena Beograđanka sa prebivalištem u Čačku. Uz Milicu na najlakši način možete naučiti da spremate mnogobrojna jela.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

89 Shares
Share via
Copy link