Početkom maja ste, hteli ili ne, prinuđeni na kompromis. Moraćete da se odreknete nekih stvari zbog osobe do koje vam je jako stalo, ali isplatiće se svakako. Između ostalog, videćete da je vaša velikodušnost zarazna. 8. i 9. ćete imati susret sa prijateljima iz detinjstva u kojem ćete baš uživati, prijaće vam razgovori o detinjstvu, vađim životima, nadama, snovima…

horoskop-vaga
Izvor: Pixabay ©

Možda ne posedujete onu tradicionalnu lepotu i niste posebno zgodni, ali ćete 17. 18. i 19. prosto pleniti svojom pojavom. Na jednom događaju 29. 30. Ili 31. ćete možda upoznati zanimljivu osobu, ali imajte na umu da se poverenje zaslužuje a ne deli olako.

Ljubav

Kada bi vas Vage pitali koji je smisao života, rekli bi ste da je sve u ljubavi. Na ovom polju vas čekaju razna uzbuđenja u mesecu maju. Ako ste osećali da niste dovoljno cenjeni u vezi, pripremite se za promenu. 3 ili 4. će se jedna osoba ozbiljno zainteresovati za vas, budite spremni za obasipanje komplimentima. 9. ćete biti spremni da se malo otvorite prema partneru i podelite malo više o sebi. Kada se dve romantične planete udruže, za rezultat ćete imati to da ste ranjiviji nego inače.

vage-mlade
Izvor: Pixabay ©

Vi i vaš partner ćete neprestano misliti jedno o drugom. Za Vage u braku ili ozbiljnoj vezi, 10 i 11. maj su dani rezervisani za obnavljanje bliskosti. Toliko lepih stvari se dešava da mislite da vas ljubav čeka na svakom ćošku. 12. Razmišljajte da odete na zajednički odmor. S obzirom da je Merkur retrogradan, dešavanja na ljubavnom planu će biti više nego dovoljna.

Posao

Put vas vodi negde, do vas je da ga sledite. Zaradili ste bonuse i sleduju vam novi. Pravo je vreme da pomerate granice, tragate za noim iskustvima, i da izbegavate ograničenja koja vas sputavaju. 4. i 5. ćete imati dobru komunikaciju kada uključite senzitivnost i na poslovnom planu u dubljoj komunikaciji.

vaga-horoskop-mesecni
pixabay.com ©

Od 9. do 11. ćete se baciti na ozbiljan brejnstorming i razmišljanja šta ako. Sve će vam to pomoći da izađete iz klasičnog šablona razmišljanja. 16. i 17. maj su vam oni dana kada se jednostavno nalazite u pravo vreme na pravom mestu. I kada tražite savet, dobićete ga. 24. i 25. ćete videti da vam se isplati to što se dobro snalazite sa brojevima. Sledećeg meseca će doći do promena koje će vam pogodovati.

Zdravlje

Sa setom se prisećate vremena kada ste bili fit i živeli zdravo. Ne očajavajte, lako ćete se vratiti zdravom načinu života, potrebna je samo volja.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here