Iako mislite da i niste nešto bitni, verujte, tokom maja ste prava inspiracija drugima. Dok vi radite ono što i inače radite sa lakoćom koja vam je svojstvena, drugi vas posmatraju s divljenjem. 6. i 7. maja ćete se posebno isticati, ali slava i bogatstvo nisu ono što vas zanima. Vaše gorivo je radoznalost a želja za znanjem je neutoljena. Imate zavidne sposobnosti kada su društvene aktivnosti u pitanju, ali 15. i 16. maja će vam biti potrebna dodatna pomoć kako bi stigli do ciljane publike.

vodolija-horoskop
Deviantart.com

Umesto da prizivate pomoć na sve strane, bolje rezultate ćete postići ako tačno odredite šta vam je problematično i odredite od koga ćete tražiti pomoć. 22. 23. i 24. maj su dani kada treba da preispitate svoja ulaganja i ukoliko to nije ono što ste očekivali, preusmerite svoja sredstva i interesovanja. Vizija vam je jasna i snažna 27. i 28. maja tako da vam je sasvim izvestan smisao postojanja. Ukoliko uložite malo truda, dostići ćete savršenstvo.

Ljubav

Pošto su osobe rođene u znaku Vodolije poznate kao pripadnice znaka koji stalno razmišlja, a kada je ljubav u pitanju previše analizirate. Međutim ovog meseca će sve biti toliko jasno, da nećete morati da razmišljate ni o čemu. Početkom maja će vas jedna osoba toliko obasipati komplimentima da ćete biti u nedoumici šta zapravo želi od vas.

horoskop-seks-vodolija
© Pixabay.com

Neko pokušava da vam se približi, odnosno da vam priđe, ohrabrite ga flertom, imaće uticaja na samopouzdanje. 9. i 10. maj su dani kada će vam ljubavni raspored biti popunjen. Ukoliko ne upoznajete osobe koje vam se sviđaju, razmislite da promenite mesta na kojima se krećete. Oko 13. maja Vodolije koje su u vezi neće biti zadovoljne komunikacijom sa partnerom. Situacija se neće promeniti do 22. maja. Probajte da promenite pristup, budite nežniji i suptilniji. Sve brige i stres ostavite na poslu. Do 23. maja situacija će se rešiti i shvatićete da vam je stalo do voljene osobe.

Posao

Prilike, dešavaju se! One vam omogućavaju uspeh pre nego da vas koče. Razmislite na koji način najbolje možete da iskoristite ukazane šanse i prilike. Ovog meseca usudite se i rizikujte. Iskoristite povoljan raspored planeta između 5. i 6. maja i dajte završni pečat projekima koji su aktuelni. Dakle, završite, potpišite, pečatirajte kako bi napravili mesta za nove. Između 9. i 10 maja će doći do razmimoilaženja u mišljenjima, jedino ćete uspeti ako ih ubedite i usmerite ka odluci.

vodolija-znak
Izvor: Pixabay ©

Između 19. i 20. maja će biti nemoguće ignorisati vas. Koristite svoje talente, ne dozvolite da propada vaša sposobnost ubeđivanja. 24. maja će vas priroda povesti zaobilaznim putem do cilja kako bi vas naučila da se nekada i prave stvari nalaze na pogrešnom mestu. Razmislite o tome. Srećni dani su vam 26. i 27. maj. Ne ustručavajte se da tražite usluge, ako ste u potrazi za poslom ovi dani su najpovoljniji da šaljete cv. Sledećeg meseca će se stvari zakuvati, stoga ako vam je dosada bilo dosadno, jun sigurno neće biti.

Zdravlje

U maju ste emotivniji više nego ikada kada je vaše zdravlje u pitanju. Budite uporni i istrajni kada je režim ishrane u pitanju, kao i treninzi. Zračite od zdravlja.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here