Lifestyle Moda

ZARA: Kolekcija jesen/zima 2016/2017

Nova reklamna kampanja brenda Zara oduševljava boho šikom i pomalo hipi kreacijama. Pogledajte novu Zarinu kolekciju za predstojeću jesen i zimu.

Nova kolekcija, kao i do sada ima elemente boho stila, a u reklamnoj kampanji mogu se videti modeli duge kose sa cvećem i čipkom, a kombinacije su upotpunjene čizmamama i kožnim komadima.

zara_jesen_2016_17
zara.com

Što se večernje i nešto elegantnije garderobe tiče, Zara predlaže povratak u osamdesete – metalik, haljine i tunike sa šljokicama. Iskorak u kombinovanju ovih haljina su teški, vojni kaputi sa zlatnim detaljima. Kontrast između laganih materijala, romantičnih haljina i elemenata muške garderobe nisu ništa novo na modnoj sceni, ali je ovaj brend odeće već pokazao da je šampion u spajanju nespojivog.

zara_jesen_2016
zara.com

Kolekcija pomalo podseća na Burberry, Givenchy i Valentino, ali Zarina prednost u odnosu na njih jeste što su pristupačni gotovo svima. Ove jeseni ponovite se ponekim odevnim komadom iz nove Zarine kolekcije i delovaćete kao da ste sišli sa svetskih modnih pista. Naš favorit su crne čipkane haljne.

Pogledajte novu Zarinu kolekciju

 

Pročitajte više o aktuelnim trendovima

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link