Novi Sad sve više postaje prepoznatljiv po odličnim dnevnim žurkama pred novogodišnju noć. Žurke običnu počnu već oko 11h prepodne, i završavaju se tek uveče, oko 20h. Onda se lokali uglavnom spremaju za večernji doček, a gosti odlaze na presvlačenje, pa opet sve iz početka. Dnevne žurke organizuju se u mnogo lokala širom grada, i gotovo da nema kraja ili uličice gde se neće čuti muzika celog dana. Mi smo izdvojili nekoliko najboljih dnevnih žurki koje nas čekaju.

Giardino

Advertisement

U klubu na vrhu grada čeka nas odlična žurka preko dana, a uveče će se nastaviti u istom ritmu. Ulaz za dnevnu žurku je besplatan, ali su rezervacije obavezne.

Montevideo

U klubu ispod Severne tribine stadiona Vojvodine za dnevnu žurku muziku će puštati Dj Miljan Marić, a i ovde vas očekuje nastavak slavlja i doček.

Lazin salaš

Ako volite tamburaše, sa Lazinim salašom nema greške. Dnevna žurka biće odlična uvertira za večernji provod, a ako ogladnite, u salašu možete i da ručate.

salas-tamburasi-novisad
Izvor: www.nsparty.com

Club 212

Za dnevnu žurku u klubu u ulici laze Telečkog pevaće poznati novosadski bend Tribal. Biće tu raznih akcija i promocija, a ulaz je slobodan.

Cuba Libre

Još jedan klub u čuvenoj ulici, gde dnevna žurka počinje od podneva. Zabavljaće vas Dj Vanjanja a rezervacije su obavezne jer je broj mesta ograničen.

Brauhaus

Dnevna žurka ovde će biti u znaku domaćeg piva, a start je u 12h. Zabavljaće vas DJ Duke, rezervacije su obavezne, a cene hrane i pića redovne.

brauhaus-pivo-beer-novi-sad (1)
Foto: Milenko Stanković

Modena

Kafe restoran Modena u centru grada obećava nezaboravan provod svima koji se 31. pojave u ovom lokalu. Biće tu DJ, raznih akcija i promocija.

Kafemat

Lokal poznat po odličnim žurkama, sigurno vas neće razočarati ni za dnevnu žurku. Ovde će se vrteti strani hitovi, a nekoliko DJ-eva dobro će vas spremiti za noć koja sledi.

Sat

U jednom od najstarijih novosadskih lokala na Petrovaradinskoj tvrđavi organizuje se nezaboravna dnevna žurka, koja startuje od podneva.

Sollo Caffe

U lokalu na bulevaru Oslobođenja vrata se otvaraju oko 11h, a dnevna žurka trajaće do večernjih časova, kada nas očekuje početak večernje žurke i najluđa noć.

Otkrijte i novosadske noćne žurke na ledu

Advertisement

2 Komentari

Ostavite komentar