Novosađanke važe za najlepše žene. Malo smo se našalili i svrstali ih u grupe u odnosu na osobine koje ih karakterišu. Pitali smo čitaoce da nam pomogu, a oni su svrstali Novosađanke u 5 kategorija.

Tzv. Novosađanke

takozvane-novosadjanke
©MM

Za njih bi prave Novosađanke rekle da su došle iz Malog Mokrog Luga, a predstavljaju se kao Novosađanke. Njih nazivaju lažnjacima, takozvanim Novosađankama. To su uglavnom studentkinje koje su došle iz ruralnih predela i umislile su da su Novosađanke, jer žive čak 3 godine u Novom Sadu. Ono što je zajedničko pravim i lažnim je da nisu u međusobnoj ljubavi.

Prave Novosađanke

novosadjanke-prave
©MM

Za neke su ove devoke izumrla vrsta, jer se retko mogu videti u javnosti. Njih možete prepoznati po tome što gledaju gore. Neki bi rekli da dižu nos visoko, dok bi ih drugi okarakterisali kao devojke koje drže do sebe. Novosađanke koje su se rodile u Novom Sadu, u 90 odsto slučajeva, smatraju da svi drugi koji nisu rođeni ovde pripadaju nižoj rasi. Čitaoci su nam objasnili da se prave Novosađanke mogu videti češće u biblioteci i na pijaci nego u noćnom provodu, a njih raspoznaju po dugoj suknji i po tome što ne nose dekolte.

Nafurane

fensi-ns
©MM

One što kukaju kako Novosađani ne prilaze, a kad neki skupi hrabrost da priđe one ih iskuliraju, jer čekaju poziv od onog što ih kulira. One prate svetske trendove i oblače se po poslednjoj modi. Zmaj Jovinu doživljavaju kao modnu pistu.

Idi na sledeću stranu >>>

Advertisement

1 komentar

Ostavite komentar