zurka-docek-klub
Izvor; Facebook page Giardino

Za sve one koji vole žurke, klubove, živu muziku i DJ-eve, doček Nove godine 2017. u novosadskim klubovima je pravo rešenje. Kombinacije su razne, pa tako negde uz ulaznicu dobijate i piće, negde se nudi i meze, a negde uz cenu dobijate samo mesto. Izdvojili smo za vas ponudu dočeka u klubovima u Novom Sadu.

Klub Muzej

Advertisement

U klubu na tvrđavi zabavljaće vas DJ, a ulaznica je 10 evra za devojke i 20 evra za momke. Rezervacija šanka se ne plaća dodatno, a ako želite da rezervišete sto, obavezno je da kupite bocu stranog pića.

muzej-zurke-novisad
Izvor: Facebook – Museum

Dva Galeba

U klubu Dva Galeba na Klisi za doček će vas zabavljati Nenad Jovanović i DJ Miljan Marić. Ulaznica je 35 evra, i u ovu cenu vam je uračunata neograničena konzumacija svih domaćih pića. Ovo važi za stolove, a ako želite posebno mesto ili separe, moraćete da doplatite još 5 do 15 evra po osobi.

Paradiso

U najvećoj diskoteci u gradu, za doček ulaz će se naplaćivati 10 evra. Očekuje vas odlična žurka uz 4 Dj-a, a za rezervaciju separea potrebno je izdvojiti dodatni novac, od 30 do 100 evra.

paradiso-zurka-novisad
Izvor: facebook- Paradiso

Montevideo

U fensi kafani – klubu Montevideo, zabavljaće vas Miloš Ljubinković sa bendom. Ulaz je 20 evra po osobi, i uključena je konzumacija domaćeg pića, u neograničenim količinama. I ovde važi pravila da ukoliko želite separe ili neko određeno mesto, morate da doplatite oko 10 evra po osobi.

Giardino

Za klub na vrhu grada treba da izdvojite 30 evra za ulaz. Rezervacija stola se naplaćuje dodatnih 20 evra, separei su već rasprodati, a njihova cena je bilo znatno viša. U cenu vam je uračunata konzumacija žestine, vina, sokova i koktela, a ukoliko želite da poručite flašu žestine, pića se kreću od 30 evra. Zabavljaće vas Dj Rasa.

Barocco

Trubači u ponoć, a pre njih DJ Spale. Ovde plaćate ulaz 1.000 dinara, i sami birate šta pijete, i koliko ćete još novca potrošiti na piće. Takođe, za sve goste, Barocco je spremio poklone iznenađenja tačno u ponoć.

barocco-zurka-novisad
Izvor: facebook Barocco

Club 212

U klubu u ulici Laze Telečkog ulaz košta 30 evra. Ovde je uračunata konzumacija domaćih pića, a cena stranih pića je od 15 do 20 evra za flašu. Muzika će biti kombinacija Dj-a i benda Tribal koji će nastupati uživo.

Pogledajte gde su najbolje dnevne žurke u gradu

 

Advertisement

1 komentar

Ostavite komentar