Upozorenje: tekst sadrži spojlere u vezi sa sledećom sezonom Igre prestola (Game of Thrones)

Advertisement

Ne, ovoga puta nije niko vraćen iz mrtvih, već neko koga dugo nismo videli. Odgovor je Džendri, kopile Roberta Barateona.

gendry_funny_tweet

Ako ste zaboravili, Džendrija smo zadnji put videli u trećoj sezoni. Sprijateljio se sa Arjom Stark i zahvaljujući ser Davosu pobegao je iz Melisandrinih ruku. Poslednja scena u kojoj smo videli Dženrija je kako on vesla u nepoznatom pravcu na kraju treće sezone, a onda dugo ni traga ni glasa o njemu.

via GIPHY

Podsetimo se, Džendri kao Robertov sin ima prava na presto, te bi njegov povratak mogao da pomuti konce Sersei i svim ostalima.

Informacije o Džendrijevom povratku procurile su zahvaljujući sajtu fanova Watchers on the wall, čiji su urednici primetili glumca Džoa Dempsija (Joe Dempsie), koji igra Džendrija na aerodromu u Belfastu. Tu se trenutno snima nastavak serije Game of thrones, a na istom aerodromu viđen je i glumac Jan Glen (Iain Glen) koju igra Džoru Mormonta, pa ćemo sigurno i njega ponovo videti.

Buran kraj poslednje sezone i glasine koje kruže o seriji najavlju dinamičnu i zanimljivu sledeću sezonu Igre prestola. Jedva čekamo!

Pročitajte više o ovoj seriji

 

Advertisement

Ostavite komentar