sam-u-kuci-film
Izvor: mode.com

Praznici su vreme kada svi imamo malo više vremena za sebe i provodimo vreme sa svojim najbližima. Ovo je takođe period kada želimo da uživamo u laganim filmovima, bez mnogo akcije, trka automobila i psiho ubica. Božićne komedije, nove i stare, ono su što se ovih dana traži. Mi smo izdvojili nekoliko filmova uz koje ćete sigurno uživati ove zime.

Božić kod Kuperovih

Advertisement

Film je trenutno na repertoaru Arene Cineplex, a radi se o novoj komediji snimljenoj ove godine. Kuperovi su se okupili na proslavi Badnje večeri, a niz nepredviđenih okolnosti okrenuće ovo veče i nasmejati vas.

Sam u kući

Praznici ni u jednom domu verovatno ne prolaze bez Kevina i njegovih ludorija, a koji god deo filma Sam u kući da pogledate sigurno ćete se nasmejati u opustiti. Do sada su snimljena 4 dela, a glavnog glumca u poslednjem delu igra drugi dečak.

Ljubav zapravo

Verovatno jedan od najgledanijih prazničnih flmova svih vremena. Odlična glumačka postava koju čine Hju Grant, Lijam Nison, Ema Tompson i mnogi drugi zaslužni su što je ovaj film veoma popularan. Radi se o nekoliko posebnih priča koje su na zanimljiv način povezane, a u celom filmu oseti se praznična atmosfera.

ljubav-zapravo-film
Izvor: uphe.com

Nevaljali Deda Mraz

Bili Bob Tornton i Toni Koks su Deda Mraz i Patuljak koji prepušeni pokušavaju da se prijave za posao u tržnom centru. Njihov cilj je zapravo da ga opljačkaju za Badnje veče, a tokom filma smejaćete se šalama “opasnih kriminalaca” i njihovim akcijama.

Frozen

Idealan film koji možete gledati sa mališanima. Elsa i Ana su sestre princeze sa ledenim moćima, a ovaj Diznijev crtani je pravi način da uživate u ledenoj bajci za vreme praznika.

frozen-crtani-praznici
Izvor: pmcvarieti.com

Božićna priča

Iako je film snimljen još 1983. godine, popularan je i danas, i za mnoge je omiljeni film za praznike. Glavni lik je Ralfi Parker, koji ima posebnu novogodišnju želju. Film koji ćete sigurno pogledati više puta, a pred praznike je obavezan.

Pogledajte i praznične knjige

Advertisement

Ostavite komentar