Novosadski lokal Sketch proslavlja 7. rođendan, a Novosađanima baš ovo mesto u našem gradu predstavlja asocijaciju na dobar doručak, kvalitetnu poslovnu pauzu, mir i nasmejano osoblje.

Skec-basta
Foto: Milenko Stanković

Sketch je otvoren 2009. godine, a vlasnici  su, nakon što su razradili London klub i Lazino Tele hteli da otvore mesto gde će Novosađani moći da provedu dobar deo dana.

– Hteli smo da napravimo lokal koji bi pre svega nama biti interesantan, topao ambijent sa mnogo knjiga, kao neka biblioteka, zbog čega smo ga nazvali Sketch, kao kratka forma -objašnjava vlasnik Miloš.

Skec-kafic
Foto: Milenko Stanković

Kada dođete u ovaj lokal ne možete, a da ne primetite energiju ljudi koji ovde rade, jer oni daju svoj maksimum.

– Osoblje je ovde uvek nasmejano i trudi se da gostima ponudi kvalitet, zbog čega i radimo toliko dugo, to nas je održalo iako je u okolini otvoreno mnoštvo restorana, brzih hrana, ali još uvek Novosađanima nije dosadila naša priča – naglašava vlasnik Sketcha.

Skec-novi-sad
Foto: Milenko Stanković

Poslovni ljudi ovde dolaze da kvalitetno ispune svoju pauzu na poslu, dolaze na razgovor sa kolegama, kafu, doručak. Stalni gosti kažu da je kafa dobra i uvek ista, a za poslovni ljudi dolaze ovde i da rade na laptopu, jer imaju dobar Wi-Fi signal.

Kako je blizu novosadskog SUP-a, ovde svraćaju različiti ljudi, od poslovnih, majki sa decom, do onih koji čekaju dokumenta u SUP-u, zbog toga kažu da je Sketch bar na koji se naleti. Od 7, 8 uveče postaje lokal koji priziva mlade ljude, zaljubljene parove koji dolaze da večeraju u miru.

Bakin senvič, tortilje i kafa jesu stvari zbog kojih Novosađani u Sketch najviše dolaze. Krempita u čaši je od deserta najpopularnija. Ovde su najčešći gosti koji godinama dolaze i naručuju uvek isto. Sketch je mesto gde Novosađani provede neki kratak period tokom dana, a uveče uživaju u kvalitetnom vremenu sa dragim ljudima u miru i uz ljubazno i nasmejano osoblje. Lepa bašta, tiha muzika, kvalitetna ponuda i dobra usluga i tako na istom mestu, u istom ritmu već punih sedam godina.

Više o doručku pročitajte ovde

 

 

Advertisement

Ostavite komentar